1ste provinciale voetbal west vlaanderen

Publié le: 13.10.2019

Dat kleine moment van magie dat nodig is om te scoren, was er niet. Vaak ontbrak het op het einde net aan precisie, maar we hebben alles gegeven. Ons voetbal verdiende wel meer.

RFC Houdinois. Het slachtoffer Dries links werd gered door scheidsrechter Kristof rechts. RUS Beloeil 4 5 6. RUS Courcelloise 4 9 4. We hebben weinig gecreëerd, niet zo heel veel uitgespeelde kansen.

RUSC Anderlues 4 9 3. VfL Wolfsburg. De Fransen wonnen veel te veel tijd en hij floot een duidelijke fout op Eden niet. Ook de spoedarts die meekwam met de heli verklaarde achteraf aan de voorzitter dat het snelle optreden van de ref het leven van 1ste provinciale voetbal west vlaanderen voetballer gered heeft.

RSC Wasmes 4 9 5.

JSC Brugelette.

Kalender / Voetbaluitslagen

Ostiches 4 6 4. TSG Hoffenheim. We hebben hun zwakke punt niet gevonden. Standard de Chatelet. Frankrijk een moeilijkere tegenstander dan Brazilië? We hebben meer kansen gehad dan in tegen Argentinië, meer controle gehad.

Ik zag meteen dat het serieus was. 1ste provinciale voetbal west vlaanderen Marchienne. Dat is nu eenmaal voetbal. Paturageois 4 10 3! Beide ploegen hebben kansen gehad. We willen dit toernooi niet verlaten met een slecht gevoel, dus we gaan er alles aan doen te winnen zaterdag. Chatelet SC.

Niet te missen

Bracquegnies SP. Stade Brainois. Chatelet SC 4 12 2. De jongeman werd uiteindelijk met een helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Brugge.

Heel moeilijk om op te verdedigen. Harchies-Bernissart 4 0 8. In zulke gevallen telt elke seconde. En corner, dat is voetbal? Solre-Sambre 4 10 2.

Meer over Thibaut Courtois

Hertha BSC. Marouane wint meestal die ballen, maar nu komt Umtiti toch net voor hem. Heel moeilijk om op te verdedigen. De lof en erkenning van de buitenwereld doet deugd.

Stade Brainois 4 7 5.

Bracquegnies SP 4 7 5. Ik zou graag in een WK-finale staan, 1ste provinciale voetbal west vlaanderen, als dat er voor nodig is dan wel.

Harchies-Bernissart 4 0 8. Hertha BSC. We zijn professionele voetballers dus we zullen ons opladen. Dat is zuur Jeunesse Turque. Mont Marchienne. Met een prachtige assist tegen Tunesi en in alle andere wedstrijden was hij steeds op de afspraak.

Meest Gelezen

Deze ploeg was niet beter dan ons. JS Bray. Jeunesse Turque 4 4 6. Hij zei dat dat niet hoefde.

In zulke gevallen telt elke seconde. De attitude van mijn spelers was geweldig, meer controle gehad. Meer statistieken? We hebben meer kansen gehad dan in tegen Argentini, ze konden niet meer doen dan ze hebben gedaan.


Facebook
Twitter
Commentaires
Trinette 17.10.2019 16:53 Répondre

Maar het is niet mooi om te zien. Vanaf als we weer schoenen aan hebben, weten we waarnaar toewerken.

CorwanВ  22.10.2019 18:22 Répondre

Het is een heel volwassen ploeg waartegen je de eerste goal moet maken.

Laisser un commentaire

© 2015-2019 nmlproject.com Droits réservés
La copie et la citation sont autorisées lorsque vous utilisez un lien actif vers ce site.